Pijl

Sinds 1923

Altijd

gericht op

verbetering

Pijl Vastgoedonderhoud is uw strategische partner voor onderhoud van uw vastgoed portefeuille. Het beheersbaar houden van onderhoudslasten, het just-in-time inzetten of combineren van onderhoudsingrepen en het zorgdragen voor een goede toekomstwaarde zijn belangrijke factoren waar wij u bij kunnen ondersteunen.

 

Het vertalen van functionele eisen naar technische prestaties, het adviseren op het gebied van onderhoudsstrategieën en kwaliteitsniveaus, inclusief functionele en esthetische eisen doen wij in samenwerking met professionele vastgoed eigenaren, beheerders, woning corporaties en VvE’s.

 

Een resultaat gerichte aanpak om uw vastgoed over een langere periode functioneel, esthetisch en technisch op het overeengekomen niveau te houden, passend binnen de doelstellingen en strategie van de opdrachtgever.

 

Pijl Vastgoedonderhoud is VGO gecertificeerd. Onze opdrachtgevers verwachten van ons een pro actieve en deskundige benadering voor het technisch beheer van hun vastgoed portefeuille.

Sinds 1923

Pijl Vastgoedonderhoud B.V. is in 1923 begonnen als een echt familiebedrijf. In de wederopbouw werd Pijl Schilders betrokken bij grootschalige nieuwbouwprojecten en beleefde ons bedrijf zijn eerste grote groei en ontwikkelde zich tot een van de grootste schildersbedrijven van Nederland. In de jaren ’90 hebben wij de focus verlegd van nieuwbouw- naar onderhoudsschilderwerk, om ons vanaf 2000 volledig te richten op totaalonderhoud. En daarmee is een nieuwe groeiperiode aangebroken. Wat bijna een eeuw geleden begon als een kleine schildersonderneming, is uitgegroeid tot een compleet onderhoudsbedrijf voor alle mogelijke gevelwerkzaamheden. We voeren onderhoudsprojecten uit op basis van Resultaatgericht Samenwerken (RGS) of nemen planmatige opdrachten aan, en altijd werken wij met korte lijnen. Dat is ons kenmerk, dat is de basis voor ons succes.